Integrates production, sales, technology and service

Kaldtrukne presisjons sømløse stålrør

Produksjons- og produksjonsmetoder.

I henhold til de forskjellige produksjonsmetodene kan de deles inn i varmtvalsede rør, kaldvalsede rør, kaldtrukne rør, ekstruderte rør, etc. Den største forskjellen mellom kaldtrukne sømløse stålrør og varmtvalsede sømløse stålrør er at presisjonen til kaldt rør -trukne sømløse stålrør er bedre enn for varmtvalsede sømløse stålrør, den generelle nøyaktigheten til kaldtrukne sømløse stålrør er omtrent 20 silke, mens presisjonen til varmtvalsede sømløse rør er omtrent 100 silke, så kaldttrukket sømløst stålrør er førstevalget for maskinering, produksjon av deler.
1. Varmvalsede sømløse rør produseres vanligvis på automatiske rørrullende enheter.Solide emner inspiseres og fjernes for overflatedefekter, kuttes til ønsket lengde, sentrert på endeflaten av den perforerte enden av emnet, sendes deretter til en varmeovn for oppvarming og perforeres på en perforeringsmaskin.I perforeringen, mens den kontinuerlig roterer og beveger seg, under påvirkning av rullene og toppen, dannes det indre hulrommet til billetten gradvis, kalt hårnålen.Deretter sendt til det automatiske valseverket for å fortsette valsingen.Settes sammen av utjevningsmaskinen for å utjevne veggtykkelsen, ved dimensjonering (diameterreduksjon) maskindimensjonering (diameterreduksjon), for å oppfylle spesifikasjonene.Bruken av kontinuerlig valseverkproduksjon av varmvalsede sømløse stålrør er en mer avansert metode.
2. hvis du ønsker å få mindre størrelse og bedre kvalitet sømløst rør
3.ekstruderingsmetoden handler om oppvarmet emne plassert i en lukket ekstruderingssylinder, perforert stang og ekstruderingsstang sammen med bevegelsen, slik at de ekstruderte delene fra det mindre dysehullet ekstruderes.Denne metoden kan produsere stålrør med mindre diameter.

Bruker
1. sømløs rør er mye brukt.Generelle sømløse rør rulles fra vanlig karbonkonstruksjonsstål, lavlegert konstruksjonsstål eller legert konstruksjonsstål, produksjonssortimentet, hovedsakelig brukt som rørledning eller strukturelle deler for transport av væsker.

2.Leveres i tre kategorier i henhold til forskjellige bruksområder.
a、Leveres i henhold til kjemisk sammensetning og mekaniske egenskaper.
b、Leveres i henhold til mekaniske egenskaper.
c.Leveres i henhold til hydraulisk test.Stålrør levert i henhold til kategori a og b er også utsatt for hydrotesting dersom de brukes til å tåle væsketrykk.

3. sømløse rør for spesielle formål inkluderer sømløse rør for kjeler, sømløse rør for geologi og sømløse rør for petroleum, og mange andre.


Innleggstid: Aug-04-2022